Sabtu, 3 Disember 2011

Demam Lyssasecret: CikMa Rasa Macam-Macam Laaa

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
Salam sejahtera buat semua...

Sejak CikMa join segmen Lyssasecret, 
  1. CikMa rasa makin ceria --> bila tengok adik-adik yang kiut-miut... ( sape yang agak-agak sebaya CikMa mai habaq nooo )
  2. CikMa rasa teruja --> bila tengok ' Teman Tapi Mesra ' CikMa bertambah...(CikMa akan follow adik-adik juga, Insya-Allah)
  3. CikMa rasa semangat -->  bila tahu adik Lyssa akan buat 'lawatan' ke blog yang terpilih...( CikMa rasa nak buat kelas untuk adik-adik 'feremfuan', lah. Kelas apa? Tungguuuuu.....Jeng jeng jeng )
  4. CikMa rasa gembira --> bila ramai tetamu yang singgah blog yang tak seberapa nih.... ( nanti CikMa upgrade slow-slow ek..)
  5. CikMa rasa 'jeles' --> bila tengok banner yang cantik-cantik dan sweet... ( sampai sekarang tak dapat buat lagi... murid tua katakan...huhu)

Cuma..... CikMa nak pesan nih....(kat diri CikMa jugak)

  1. Dok online tu jangan sampai lupa solat tauuu
  2. Pelajaran jangan diabaikan yaaaa (bagi yang tengah belajar)
  3. Jangan sampai tak masak untuk suami ...(bagi yang ada suami lah...)
  4. Bertolak-ansur guna laptop/komputer .... (bagi yang berkongsi ngan adik-beradik / suami/ isteri) - 'akaaak la tuuuu hehehe
  5. Dah alang-alang baca , rajin-rajinlah  komen ok!
 Ok tak... Ok lah tu  !!
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Sini ! Suka? Like tau ! ♥

2 ulasan:

  1. btul..he..trima ksh ats pesanan tu..:)

    follow cini

    BalasPadam
  2. pesan-memesan amalan mulia... kan? kan?
    tima kasih follow, :)

    BalasPadam

Ada nak komen?Tulis sini ek... :)