Jumaat, 1 Jun 2012

Segmen Tambah Followers Sampai Beribu


 
 
 Dah lama CikMa tak join segmen macam nih... .
 
Harap bertambah pengunjung di blog CikMa ni... . :)
 
CikMa mula berblog pada 20 Februari 2011.

Berkongsi cerita sebagai seorang wanita di denai sementara ini... .
 

Tekan sini

 
 
Syarat - syarat penyertaan:-
1)Follow blog ini dan like fanpage.
2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'
3)Copy banner dan linkkan ke entri ni.
4)Sertakan tarikh bila korang start berblog.
5)Tag rakan kalian supaya mereka join dan beitahu mereka yang anda tag mereka.(Tak wajib)
6)Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.

Jom! Jom! Kita meriahkan dunia blog kita!


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Sini ! Suka? Like tau ! ♥

22 ulasan:

  1. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    BalasPadam
  2. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    BalasPadam
  3. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. akak dah follow awak juga ;)

      Padam
  4. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    BalasPadam
  5. Salam , Jom join 1st segmen saya ^_^
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html
    Fara ada sediakan hadiah untuk yang bertuah ^_^ Tunggu apa lagi . Jom lah join ;)

    BalasPadam
  6. hello dear kak ma..
    done follow u ke 98..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    BalasPadam
  7. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikumussalam..

      terima kasih Zaidalifah :)

      Padam
  8. dtg BW dari segmen yg sama. follow sini. 101. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  9. assalammualaikum dear :)

    selamat bersegman :)

    follow sini juga :) salam perkenalan :)

    BalasPadam
  10. hye
    dari segemen yang sama.. salam perkenalan dari dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  11. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  12. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  13. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    BalasPadam
  14. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam

Ada nak komen?Tulis sini ek... :)