Khamis, 1 Disember 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
Salam sejahtera buat semua...

Cuti-cuti ni sempatlah CikMa godek-godek blog kan.... Terasa luas benar ilmu dunia ni dan di mana ada kemahuan di situ ada jalan.... Penuntut ilmu sepanjang hayat, memang tak pernah berniat untuk berhenti mempelajari sesuatu....

 Hari ni , CikMa nak join satu 'projek' . Jeng jeng jeng.......



Asalnya CikMa selalu 'masuk' Dapur Tanpa Sempadan En. Mat Gebu. Pastu, nampak En. Ben, pastu nampak Adik Lyssa ni ...Macam-macam yang CikMa belajar daripada blog Adik Lyssa.. Tutorial dia memang jelas dan mudah diikuti... 

Daripada seasas-asas ilmu, sampailah yang mendatangkan pendapatan, semuanya ada. Walaupun dia sangat muda, tapi banyak sungguh yang dia tahu tentang ICT ni. Sampai satu tahap CikMa tertanya-tanya jugak mana dia belajar semua ni?? Memang dasat sungguh! Kalau Adik Lyssa ni jadi Cikgu ICT  , bukan setakat murid-murid je yang pandai, cikgu -cikgu veteran pun silap haribulan semua ada blog sendiri. Tentu best dan happening kan ??

Hari ni genap setahun Adik Lyssa berblog... Tahniah diucapkan... Semoga terus bermanfaat untuk semua... Allah SWT sahaja yang layak membalasnya...


Jom join reramai!Kita tengok siapa yang kenaaaaa.... :)



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Sini ! Suka? Like tau ! ♥

27 ulasan:

  1. dari kunjungan blog lyssa
    follow n komen sini :)
    http://aireynhistorylife.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. hye , saia datang dari segmen yang same , hekhek :)

    singgah saia juga taw :)

    http://neynaproperty.blogspot.com

    FOLLOW skali yer
    hehe , best jugak kalau sis lyssa jadi ckgu ICT

    BalasPadam
  3. singgah sini, dari segmen yg sama =D

    BalasPadam
  4. singgah sini bls kunjungan =)

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  5. tima kasih singgah... pasni kita singgah lelama sikit ek..

    BalasPadam
  6. salam. hye. cuci mate dr segmen lyssa. :)

    BalasPadam
  7. akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  8. hai :) Mira dari segmen kak Lysaa jugak
    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  9. Marilah visit dari segmen yg sama...

    http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  10. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  11. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    BalasPadam
  12. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  13. dari segment lyssa secret..
    4low sini..terjah2...
    4low me bck ya...

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com

    BalasPadam
  14. dr segmen same..da follow cni ^_^

    BalasPadam
  15. hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

    peace yawwwwww (^_^)

    BalasPadam
  16. dari segmen yang sam.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  17. CikMa pun dah follow u all.... tapi kalau ada yg tercicir, tolong bagitau ye... :) mekacih singgah sini...

    BalasPadam
  18. awk.... follow sy blik ea.. plis !!! :))) thank..follow tw ! sy da foolow awkk :)

    BalasPadam
  19. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  20. Miss Aten n Arol... tq singgah sini...
    dah follow kalian juga... :)

    BalasPadam
  21. hye!! eiqa follow sini!! :)
    jemputla ke blog eiqa..

    http://ctrie.blogspot.

    BalasPadam
  22. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  23. hye...singgah n follow sini..jempot singgah blog kite ye..

    BalasPadam
  24. dari segmen yg sama :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam

Ada nak komen?Tulis sini ek... :)