Sabtu, 18 Februari 2012

Segmen: Tambah Follower Sampai Pengsan

 
 
Ini kali kedua CikMa  nak join segmen yang dianjurkan untuk para blogger. Segmen apa ye?Ni ha...


  

Kali pertama dulu CikMa pernah join segmen adik LyssaSecret.. nampaknya, bertambah juga  pengunjung dan follower blog CikMa...  Lepas tu CikMa teruskan berblog macam biasa.... Sibuk kerja, menghadkan peluang untuk join segmen-segmen yang lain.

Hari ni, terasa pula nak join. Syarat pun simple je, jadi follower adik manis ni, letak banner segmen dan tulislah apa-apa yang berkaitan dengannya.Tarikh tutup, 3 Mac 2012. Sempatlah kan..... 

Tujuan CikMa sertai segmen ini kerana:

  1. CikMa nak kongsi cerita   sebagai seorang hamba Allah, anak, ibu, isteri , dan guru.
  2. CikMa  nak kongsi idea untuk bakal guru (jika ada)supaya  suburkan minat dan keseronokan dalam mengajar anak murid.
  3. CikMa nak tambah follower,of course.
  4. CikMa nak support adik Lezza ni...
Siapa nak join , meh laaa.. free je pun... :)




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Sini ! Suka? Like tau ! ♥

35 ulasan:

  1. hai..sampai jugak lezza ke blog ni. hehe, penat jelajah blog. lezza dah follow sini..thanks sebab sudi join and happy blogging ya =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas kunjungan.. salam ukhuwah!!

      Padam
  2. singgah dari blog yg sama.. dah follow pun :)

    http://rashoasis.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ... nanti kita jalan2 sana pulak... :)

      Padam
  3. Salam..follow dr segmen yg sama :)
    http://adeqrifqi.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mala.. dah join blog awak juga.. salam berkenal!

      Padam
  4. datang follow sini
    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih jal... :) done follow u back

      Padam
  5. atiey dtg.btw done follow & read ur entri.nice blog..& atiey dtg dri segmen yg sama.kalau free singgahla blog Atiey :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Atiey.. salam berkenal drpd CikMa... :)

      Padam
  6. Asalamualaikum tuan blog :D

    Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wa'alaikumussalam.... yaya... mekacih...

      Padam
  7. kita datang follow sini dari segmen pengsan2..hihi

    http://sukedukeblog.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Hai singgah dari segmen yg sama :)
    Follow awak :)
    Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih adik.. dah singgah sana :)

      Padam
  9. Dari segmen sama..
    Salam perkenalan..

    Singgah sini..
    http://gumoks.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Adlee.. salam berkenal!

      Padam
  11. dr segment yg sama, follow sy juga ye. tq n salam perkenalan

    BalasPadam
  12. jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

    jgn lupa g blog saya pulak =)

    BalasPadam
  13. saya datang singgah dari segmen yg sama..
    jemput datang ke blog saya ea..

    http://www.pakpis.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Pak Pis.. CikMa dah singgah sana :)

      Padam
  14. salam syg dr cik buaya :)

    singgah n follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
  15. sampai jugak ke sini walau sikit lagi asa nak pengsan , masih sempat juga folo kamu dari segmen yang sama
    ....................................
    salam ukhwah
    ....................................

    BalasPadam
  16. dr segmen yg same..done follow u..^_^

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
  17. from the same segmen...
    here 4 blogwalking n done follow u.

    BalasPadam
  18. saya sudah follow blog adik.. tlg follow akak pula ye .. dari segmen yg sama jugak ..thanks

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
  19. salam..jemput singgah blog saya..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    BalasPadam
  20. follow sni dr segmen yg sma ;)

    jemput datang :D

    BalasPadam
  21. Azura @ cik buaya,
    ✿ e e i y s s ✿
    cik chemist
    puterishamiera
    KhalinaBerry
    Mohamad Azhar Che Omar
    wAa syahirah

    terima kasih singgah sini..
    CikMa dah follow kamu semua :)

    BalasPadam
  22. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    BalasPadam

Ada nak komen?Tulis sini ek... :)