Jumaat, 8 Jun 2012

Snow Walk/Ice Walk @ i-City

 
 
Mahu ke i-City?

CikMa sempat ke sana pada 28 Mei 2012 lalu. Memang cantik, suasana malam diterangi lampu-lampu hiasan pelbagai warna dan bentuk.
 
 

CikMa berpeluang masuk ke "Snow Walk". Namun, bagi CikMa, sesuai sekali jika namanya "Ice Walk".

Memang ais semua. Sejuk teramat! Dulu musim sejuk di Jordan pun tidaklah sesejuk ini!


Cantik, kan? Tapi sejuk sangat!

Jadi, di kesempatan ini, CikMa ingin berpesan kepada anda yang ingin ke i-City dan mahu masuk ke " Ice Walk", silalah bawa atau pakai kasut sukan siap berstokin, sarung tangan , topi dan shawl.... Baju sejuk ada disediakan.
 
Sebelum pukul 6.00 petang, harga tiket lebih murah.
 ( CikMa tak ingat berapa RM)
 
Jika anda ingin menyewa kasut but beserta stokin,  RM 10 sebagai deposit dan RM10 sebagai harga sewa.

CikMa kena RM35, tapi masuk tak sampai 15 minit. Sebab? Sejuk sangat , sampai rasa menyesal pun ada.Hmmm.....

Jadi, bawalah keperluan yang sepatutnya supaya  berbaloi dengan harga tiket yang dibayar!

Selamat bercuti semua... .



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Singgah Sini ! Suka? Like tau ! ♥

2 ulasan:

  1. bestnye masuk umah salji..sy xmsuk lagi umah salji

    BalasPadam
  2. huhu.. bagi cikma bukan umah salji tu... umah ais ada lah...

    BalasPadam

Ada nak komen?Tulis sini ek... :)